9 Temmuz 2013 Salı

umudumu yitirdim bilin istedim!










Güzel düşler kuruyordum.
-çamura batmanın bile bir anlamı olmalıydı...


* hayatımı becerip attın diye sövüşlerinizi duyar gibiyim.kücücük gözleri vardı,ağladığında beni maviye koyan diye hitaplarınızı...Ama üzülmeyin her biriniz mutlu olacak buna inanıyorum. ki ben hariç.

Ya beni benden cok seven adamlar oldu tahammül edemedim,ya da it gibi peşinden koştugum adamlar... tam anlamıyla hiç asık olmadım,sevemedim... oldum sandım tabi.

Aşkın mahkemesi olsa her aşkta bir avukat olsam.hakkımı savunsam!sevdim,sevilmedim desem! içimden öyle şeyler koptu gitti ki aşk'a dair özlü sözler bile kuramıyorum. sanırım avukat olsaydımda  acıklaması ; kadınız bilmeden seviyoruz olurdu ....

neyse-yalnızlık cok kotu ve ben umudumu yitirdim bilin istedim!









3 yorum:

  1. görsele ve şarkıya bayıldım (: umudunu bulur getiririm ben sana merak etme ;)

    YanıtlaSil
  2. tutarsızım o bulcan umuttan bende istiyorum balımssss ;) ayrıca hayat kısa surmenajım kimseninpeşinde koşupta yorulmayalım ben onu anladım en azından :)

    YanıtlaSil
  3. .İnsan kirpiğine konup da , göz yaşı olan her hüzünde,aslında bir umut kıvılcımının saklı olduğunu hissetmeli kendinde.
    Yokuşta dökülen ter,her yerde sevinç gözyaşı olarak çıkar karşımıza. ve şimdi sen hatun kişisi senin gibi karakter abidesi insana umutsuzluktan bahsetmek küfrü saadetten ibarettir... O ol der ne çölde kum kalır ne denizler damla...Fanideki umut ancak ruh bedenden ayrılınca gerçekleşir...

    YanıtlaSil